Bostad

 

Bostad
______________________

 Hyra eller byta bostad- här fixar du bostaden !

 

Bostad via Constellators Annonsforum
Här kan du leta, hyra ut och byta bostad. Vårt annonsforum är självklart gratis!

Bostad via bostadsförmedlingar
Leta bostad via förteckningen över övriga bostadsförmedlingar.

Bostad via andrahandsförmedlingar
Att hitta bostad med förstahandskontrakt kan vara svårt. På denna sida kan du söka efter bostäder med andrahandskontrakt.

Bostad via webbplatser med bostadsannonser
Söker du, alternativt vill hyra ut eller byta bostad finns en rad olika annonsforum för bostadsannonser där du kan annonsera direkt på nätet. Denna sida hjälper dig att hitta dessa annonsforum. 

Andra vägar till egen bostad
För bostäder upplåtna med bostadsrätt - se Organisationer. Bostäder via fastighetsägare och hyresvärdar söker du på sidorna Fastighetsbolag, Bostadsföretag och Studentbostäder.

För bostäder i Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker - se Stockholm och Stockholms län.

För bostäder i andra större län - se rubriken Regionalt.

Det finns även andra varianter, som i nödfall kan vara en lösning för dig som letar bostad. En säng på ett vandrarhem är kanske inte ett långsiktigt alternativ, men ger i alla fall tak över huvudet. Hotell kan i värsta fall vara en möjlighet, men lär i så fall kosta 3-4 gånger (eller mer) så mycket som en vanlig lägenhet. Har du tillräckligt med pengar kanske det kan vara idé att köpa en bostadsrätt. Om du kan tänka dig att pendla så behöver kanske inte bostaden ligga centralt. 

Söker du bostad i Stockholm (eg. Stockholmsregionen) och kan tänka dig att pendla har du teoretiskt hela Mälardalen att söka på. Även om Västerås, Eskilstuna med fler städer ligger långt bort så tar i dessa fall resan i många fall 1-1,5 timme. 

Verkar egen bostad som en avlägsen möjlighet - ställ krav på politikerna i Stockholm (och Solna, Sundberg, Huddinge etc).! De är ansvariga att ställa mark till bostäder till förfogande för bostadsbyggande. Att bostäder kommer att byggas och färdigställas i framtiden hjälper inte dig som behöver bostad nu. Om du som är bostadssökande vill tala om för politikerna hur din situation ser ut - nöjd dig inte bara med att rösta på det parti som du anser bäst kan hantera behoven på bostadsmarknaden. Leta upp partiernas webbsidor och skicka e-post till varje parti. 


Hem

Fråga om din bostad och få hjälp

Hitta bostaden via mäklare

Hitta bostaden via hustillverkare

Fixa till bostaden


Click Here!