Vill du har fler erbjudanden?

 

Vill du vara på hugget när användarna är inne på Constellators sajt? Vill presentera dina produkter och ditt företag redan när besökarna surfar runt bland fakta, länkar, nyheter etc? Vi kan lägga upp en liten presentation hos oss, en s k minisajt. Den ligger kvar hos oss i 3 månader. Kontakta Constellator för priser.

Är du intresserad av att oss? Våra data- och faktasidor är öppna för sponsring. En särskild sida läggs upp för presentation av sponsorer. Där kommer också att finnas länkar till resp. sponsringsföretag. Du kan också sponsra något av våra epostutskick.

Om du länkar till oss - meddela oss detta. Du har då möjlighet att tävla om att bli presenterad som "Månadens länkare". En sajt per månad läggs upp och presenteras på en särskild sida.

Ett fantastiskt och enkelt sätt att erhålla gratis marknadsföring är att gå med i Fastighetsringen. Fastighetsringen är en s k webbring, vilken innebär att ett antal sajter på lika villkor har länkar till varandra. En besökare kan därigenom nå er sajt från samtliga övriga sajter som är med i ringen. Det kan inte bli bättre - ansök idag!

.

.

Om du inte har någon websajt, eller har en websajt som du vill förbättra - låt Constellator göra jobbet! Det finns många bra sätt att göra din websajt till ett effektivt verktyg för presentation av ditt företag och för er marknadsföring.

Om du bara vill ha ett omdöme kan Constellator gå igenom din sajt och föreslå åtgärder som du kan göra själv (eller anlita någon annan). Constellator har kompetens att integrera Internet med alla typer av fastighetsrelaterade sajter.

Vi kan också hålla kurser om vad Internet kan göra för ditt företag, och vad du ska tänka på beträffande design och funktionalitet när du arbetar med din websajt. Detta inkluderar även tips på de bästa sajterna för att du sedan själv ska kunna gå vidare med att utveckla din websajt.

För mer information - skicka ett mail.

.

..

Har du en lägenhet eller lokal som du vill hyra ut? Constellator kan hjälpa dig att nå tusentals potentiella kunder. Genom att lägga ut dina lediga hyresobjekt hos Constellator kan du få en direkt respons och din lägenhet/lokal uthyrd snabbare. Du kan enkelt anmäla dina lediga lägenheter och lokaler via vårt formulär.

..

..

Har du förslag på något annan typ av promotion eller vill bidra med innehåll och funktioner på Constellators sajt? Skicka ett mail eller ett vanligt brev och presentera din idé, så kontaktar vi dig!

 

 


Annonserings- villkor

Annonsformat och priser

Kontakta Constellator 


 

 


© 2009 Constellator
Fastighetsanalys AB

Hem Välj rätt marknadsföring Gå med i en webbring Fråga och få hjälp Beställ gratis nyhetsbrev Sök
Guider

Sajtöversikt
Fastighetssajter

Sidorna i
bokstavsordning

Regionala sidor

Kategorierna i
bokstavsordning


Annonsering

Marknadsför er!
Annonsera gratis!


Anmäl er sajt

Vill ni bli registre- rade på denna sida - klicka på brevet!

Registrera sajt

Företag m fl som inte arbetar med fastigheter kan ange en gratis länk här !


International
Resources
Consultants

Europe
Nordic countries
Scandinavia