Annonsera på www.constellator.se

 

 

 

Det effektiva sättet att öka antal besökare är en riktad annons på Constellators webbplats. 

När du annonserar på Constellators webbplats så är kortaste annonsperiod 3 månader. Den totala annonskostnaden för en annons på Constellators webbplats under 3 månader på mellan 3.000 och 12.000 kr exkl moms (i många fall det lägre beloppet). 

Vill du ha maximal exponering rekommenderar vi en annons på startsidan. För 1 månads annonse- ring tar vi 10.000 kr exkl moms..

Efter att vi fått din beställning lägger upp din banner på någon eller några av våra sidor. Ca 1 månad före annonsperiodens slut hör vi av oss och undersöker om du vill annonsera för ytterligare en period. 

Vill du spara pengar på din annonsering - begär utökad exponeringstid! Kom ihåg - annonsering under 6 eller 12 månader ger dig en bra rabatt på annonspriset!

Du får utrymme för en banner som får ha utrymmet 468x60 pixlar. Klicka här för exempel (backa tillbaka hit med hjälp av din webbläsare). Det går bra att ha animerade bilder, men storleken på din banner får vara högst 15k. Vi kan också erbjuda dig att göra din banner till ett konkurrenskraftigt pris - 1.400:- kr.

 

 

Vill du bara ha ytterligare en länk inlagd på någon sida så är detta ett nästa lika bra lösning till ett något lägre pris. Din länk kommer då att ligga kvar i 6 månader. För varje sida som du vill ha din länk inlagd på är priset 1.500:- kr för 6 månader. Du får dessutom lägga till en kort beskrivning av vad din sajt innehåller!

 

 

 


Annonserings- villkor

Mer om marknadsföring

Kontakta Constellator 


 

 


© 2009 Constellator
Fastighetsanalys AB

Hem Välj rätt marknadsföring Gå med i en webbring Fråga och få hjälp Beställ gratis nyhetsbrev Sök
Guider

Sajtöversikt
Fastighetssajter

Sidorna i
bokstavsordning

Regionala sidor

Kategorierna i
bokstavsordning


Annonsering

Marknadsför er!
Annonsera gratis!


Anmäl er sajt

Vill ni bli registre- rade på denna sida - klicka på brevet!

Registrera sajt

Företag m fl som inte arbetar med fastigheter kan ange en gratis länk här !


International
Resources
Consultants

Europe
Nordic countries
Scandinavia